מסעדת השף NINA

ברגעים הראשונים לאחר הלידה היולדת זקוקה לתזונה מזינה, בריאה וטעימה שתאפשר לה ליהנות מחוויה קולינרית איכותית.  במלון תפריט מאוזן, בניצוחו של השף תומר טל, אשר מתייחס לא רק לטעם, אלא גם לחומרי הגלם המצוינים, לצרכים בריאותיים ובפרט לאלו של נשים לאחר לידה.

במלון מוגשות שלוש ארוחות במסעדת המלון או בהגשה אישית לחדרכם, בהתאם לבחירתכם המסעדה מאפשרת גם תפריט טבעוני, תפריט ללא גלוטן ומנות מיוחדת ללא לקטוז. שף המלון יגיש את המנות בהתאם לבקשתכם.

כמו כן, ניתן לצרף בני משפחה נוספים לארוחות במסעדה בתיאום מראש עם צוות המלון בתוספת תשלום.

שף תומר טל, בן 38, נשוי לאיילת ואבא גאה לברי, זוהר ונינה.

תומר הוא השף והיוצר של מסעדת ג'ורג' וג'ון שבמלון דריסקו, מאז פתיחתה ב-2018. האוכל המשובח שיוצא תחת ידיו של תומר הוא בוגר ויצירתי, משלב טכניקות בישול חדשניות הכוללות, בין היתר, עישון, צלייה וכבישה, והכל תוך שימוש בדגה, עשבי תיבול ומגוון חומרי גלם מקומיים.

ב-2019, תומר זכה בתואר השף המבטיח של מדריך המסעדות הבינלאומי "גומיו". בנוסף, מסעדת ג'ורג' וג'ון שבניצוחו נמנית על 50 המסעדות הטובות במזרח התיכון מזה 3 שנים ברציפות (2022-2024), על פי הדירוג הבינ"ל של ה- BEST 50 וכן חברה בארגון היוקרה xRelais & Chateau החל מ- 2023.

טל מוביל החל מ 2024 את "NINA" המסעדה של מלון בייבי ליס המחודש, בשיתוף התזונאית הקלינית רחלי נוימן, בדגש על תזונה בריאה, מאוזנת ומותאמת לנשים לאחר לידה, על מנת לאפשר ליולדת ולמשפחתה ליהנות מחוויה קולינרית איכותית, המבוססת על חומרי גלם משובחים ובריאים.

להזמנת סיור במלון

השאירי פרטים ונחזור אלייך לתיאום התאריך שהכי מתאים לך.